Hrieps binnen één dag uitverkocht

Hrieps binnen één dag uitverkocht
Hrieps binnen één dag uitverkocht © OZ
Hrieps binnen één dag uitverkocht
Hugo Kramer van de organisatie: "De animo was zo groot, dat de website het niet aankon. We zagen hier de bestellingen druppelsgewijs binnenkomen." Kramer heeft nog contact gelegd met de host van de site. "Er moest gewoon meer data bij."
De problemen met kaartjes kopen online zorgden voor veel reacties. Mensen zijn teleurgesteld dat ze geen kaartjes hebben kunnen kopen en dat het zo lang duurde om op de site te komen.
Run op kaarten Hrieps
Run op kaarten Hrieps © Omroep Zeeland
Vorig jaar waren de kaarten binnen één week uitverkocht, nu dus binnen één dag.

Jubileum

Het festival in Grijpskerke wordt op zaterdag 11 mei voor de vijfentwintigste keer gehouden. De organisatie heeft de editie van 2019 de naam 'Wezeluk Waer 25 Jaer Hrieps' meegegeven. Zo'n veertig artiesten staan op zeven podia, verdeeld over vijf feesttenten.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>