Eerste prijs voor muziekvereniging Euphonia

Eerste prijs voor muziekvereniging Euphonia
Eerste prijs voor muziekvereniging Euphonia © Omroep Zeeland
© OZ
Euphonia, onder leiding van dirigent Sam Werbrouck, speelde de nummers Pentagram van Johan de Meij en Voyage au Centre de la Terre van Harrie Janssen. Deze werken werden door de jury respectievelijk beloond met 92,25 en 90,75 punten.
De andere muziekverenigingen eindigden op ruime afstand. Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps en de Renkumse muziekvereniging Eendracht eindigden op een tweede en derde plaats, met respectievelijk 84,25 en 80 punten.

Slagwerk

Muziekvereniging TAVENU uit Schoonhoven organiseerde voor de 32e keer het muziekfestival. Vrijdag was de beurt aan de slagwerkgroepen, zaterdag 3 november aan de HaFaBra-orkesten.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>