Kloetinge in slotfase langs BVCB

Kloetinge heeft de thuiswedstrijd tegen BVCB uit Bergschenhoek in de slotfase met 2-0 weten te winnen. Vrijwel de hele wedstrijd leek het erop dat de wedstrijd uit ging lopen op een doelpuntloos gelijkspel. Maar Ramon Janson en Guus de Leeuw schoten hun club in de laatste minuten van de wedstrijd naar de zege.

Kloetinge viert een treffer op het Wesselopark (foto: Ron Quinten)

Na een eerste helft waarin weinig te beleven viel, leken beide ploegen na rust op dezelfde voet door te gaan. Kloetinge werd wel langzaam iets sterker maar genoeg kansen voor een overwinning werden er nog niet gecreëerd.

De wedstrijd leek dan te eindigen zoals het was begonnen, met een 0-0 stand. Tot Ramon Janson in de 86e minuut een vrije trap van 25 meter achter de doelman van BVCB wist te schieten. In de blessuretijd wist Kloetinge te profiteren van de ruimte die ontstond waardoor invaller Guus de Leeuw alleen voor de keeper kwam en de beslissende 2-0 binnen wist te schieten.

Door de zege blijft de ploeg van trainer Marcel Lourens bovenaan de 1e klasse B meedoen met SHO en Rijsoord die beiden geen fouten maakten in hun wedstrijden.

Scoreverloop

1-0 Ramon Janson (86)
2-0 Guus de Leeuw (90+4)

Opstelling Kloetinge

Braafhart, Wuyts, Van den Dries, De Jonge, Jansen, Van Vossen (De Leeuw/75), Mulder, Quinten (Van Tiggele/59), Janson (Van Keulen/87), Özgan, Van der Poel

Meer over dit onderwerp:
Voetbal VV Kloetinge
Deel dit artikel:

Reageren