Zeeland wordt wakker: Beste ziekenhuis, Emergo, en mooi uitgelicht

Zeeland wordt wakker: Beste ziekenhuis, Emergo, en mooi uitgelicht
Zeeland wordt wakker: Beste ziekenhuis, Emergo, en mooi uitgelicht © Omroep Zeeland
Ziekenhuis ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen
Ziekenhuis ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen © Omroep Zeeland

Beste ziekenhuis

ZorgSaam met vestigingen in Terneuzen, Hulst en Oostburg is het beste streekziekenhuis van Nederland. Het Zeeuws-Vlaamse ziekenhuis prijkt helemaal bovenaan in de jaarlijkse Ziekenhuis Top 100 van het AD.

Lees ook:

Winnaars Emergo in 2018
Winnaars Emergo in 2018 © Omroep Zeeland

Emergo

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2018 is op netwerkbeurs Contacta uitgereikt aan KV Techniek. Het bedrijf uit Goes won deze prijs dankzij de uitvinding van een innovatieve robotlijn die diepvriesgroenten inpakt.

Lees ook:

Jeroen Jans bij verlichte stadhuis in Middelburg
Jeroen Jans bij verlichte stadhuis in Middelburg © Omroep Zeeland

Verlicht Middelburg

Na het stadhuis en de Kloveniersdoelen krijgen op 1 december ook de Lange Jan en de Koepoort nieuwe verlichting. De oude lampen worden vervangen door LED-spots die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar de gebouwen een mooier aanzicht geven.

Lees ook:

De LED verlichting op het veld bij Nieuwdorp
De LED verlichting op het veld bij Nieuwdorp © René van der Vliet

LED in Nieuwdorp

Bij Nieuwdorp zijn ze erg blij met hun nieuwe lichtinstallatie. De voetbalvereniging nam gisteravond acht nieuwe LED lichtmasten in gebruik met een speciale wedstrijd tussen het eerste elftal en een team dat bestond uit de beste voetballers van de gemeente Borsele.

Lees ook:

Herfstkleuren in Oost-Souburg
Herfstkleuren in Oost-Souburg © Anneke van den Dries

Weer

Het wordt een zonnige dag. De temperatuur loopt vanmiddag op tot 13 graden. De wind is matig en draait naar zuidelijke richting.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>