Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 16 februari

Kloetinge wint en blijft bovenin meedoen in de eerste klasse. De Meeuwen verliest van koploper Rijsoord en moet naar onderen blijven kijken. Alle uitslagen van vanmiddag kun je hier nog eens nalezen.

(foto: OZ)

Derde Divisie A

Hoek lijdt duur puntverlies op bezoek bij ASWH. Door het gelijkspel zakt de ploeg van Hugo Vandenheede een plekje op de ranglijst.

Lees ook:

1e klasse B

Kloetinge zorgt er in de slotfase voor dat de bovenste twee plekken binnen bereik blijven. De Meeuwen moet de degradatiestrijd de komende wedstrijden voeren zonder keeper Jesse Kerkhove en centrumverdediger Stijn Luteijn die beiden met rood het veld moesten verlaten.

Lees ook:

2e klasse E

Koploper Oostkapelle ontsnapt ternauwernood aan puntverlies op bezoek bij Tholense Boys. De Walcherse ploeg wint tevens de periodetitel. Nummer drie Terneuzense Boys zal minder tevreden terugkijken op dit weekend. Door de nederlaag tegen SSV'65 ziet de Zeeuws-Vlaamse ploeg het verschil met de bovenste twee ploegen groeien.

3e klasse A

De strijd om de bovenste plek tussen SV Walcheren en Luctor Heinkenszand blijft spannend. Door het puntverlies van Walcheren komt Luctor Heinkenszand twee punten dichterbij.

3e klasse B
WHS is de enige Zeeuwse club die wint vanmiddag. Smerdiek verliest en blijft laatste staan. DFC pakt de tweede periodetitel.

4e klasse A
Nieuwland is de enige Zeeuwse club in het rechterrijtje dat wint vandaag.

4e klasse B
SKNWK komt terug van een 0-3 achterstand bij rust en pakt uiteindelijk nog een punt. Duiveland verliest voor het eerst dit seizoen.

1e klasse A vrouwen

IJzendijke boekt een belangrijke zege op directe concurrent Sporting'70.

2e klasse B vrouwen

Sparta/JVOZ wint weer en blijft de trotse koploper.

3e klasse C vrouwen

MZC'11 loopt verder uit op FC Axel.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Uitslagen amateurvoetbal Voetbal
Deel dit artikel:

Reageren