Gladde tegels Middelburg worden toch vervangen

De zwart-witte tegels voor de Albert Heijn in Middelburg
De zwart-witte tegels voor de Albert Heijn in Middelburg © Gemeente Middelburg
Vlak na de oplevering van de heringerichte singel werd er al geklaagd, omdat de gladde tegels geregeld tot valpartijen leidden. Daarop besloot de gemeente de tegels stroever te maken, door ze te etsen. Met een drukspuit werd er zuur aangebracht op de tegels, zodat ze stroever werden. Meteen na de behandeling was er 'een flinke verbetering merkbaar' liet de gemeente Middelburg toen weten.
Maar de klachten bleven. Daarom is besloten alle witte tegels te vervangen door stroevere zwarte tegels. De werkzaamheden starten 19 november en duren naar verwachting twee weken. De bestrating wordt in fases vervangen, zodat de Albert Heijn bereikbaar blijft.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>