Vrachtwagen rijdt zich vast in de berm en blokkeert toegangsweg Kloetinge

Vrachtwagen rijdt zich vast in de berm en blokkeert toegangsweg Kloetinge
Vrachtwagen rijdt zich vast in de berm en blokkeert toegangsweg Kloetinge © HV Zeeland
Vrachtwagen rijdt zich vast in de berm bij Kloetinge
De chauffeur was rond 08.00 uur vanaf de provinciale het dorp ingereden, maar ze vond dat bij nader inzien toch niet zo'n goed idee. Ze besloot daarom haar vrachtwagen met oplegger te keren bij de kruising met de Kapelseweg, maar dat pakte niet goed uit.

Geen meesturende achteras

Ze vergiste zich even in het feit dat haar vrachtwagencombinatie geen meesturende achteras had, waardoor ze met het gevaarte vast kwam te zitten. Ze raakte met de wielen in de modderige berm en kon er niet meer op eigen kracht uitkomen.
Rond 09.30 uur heeft een bergingsbedrijf de vrachtwagen met oplegger uit de berm getrokken. Iets voor 10.00 uur werd de Oostmolenweg weer vrijgegeven voor het verkeer. Tot die tijd hebben een motoragent en een verkeersregelaar het verkeer op het kruispunt in goede banen geleid.
Bergingsbedrijf trekt vrachtwagen uit de berm bij Kloetinge.
Bergingsbedrijf trekt vrachtwagen uit de berm bij Kloetinge. © HV Zeeland
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>