Onderwijsprijs gaat naar Nisse en Terneuzen

Onderwijsprijs gaat naar Nisse en Terneuzen
Onderwijsprijs gaat naar Nisse en Terneuzen © Omroep Zeeland
Winnaars Onderwijsprijs Zeeland
Winnaars Onderwijsprijs Zeeland © Omnis scholen
De tweejaarlijkse prijs is uitgereikt in Middelburg. Beide instellingen namen een plastiek, 'de Bronzen Olifant', in ontvangst. Daarnaast mogen ze de provincie vertegenwoordigen in de finale van de Nationale Onderwijsprijs. Die wordt uitgereikt op 27 maart 2019.

De winnaars

Het Groen Omnis Kindcentrum De Meidoorn in Nisse heeft gewonnen met een bijzonder onderwijsconcept waarbij de kinderen leren met, van en in de natuur. De school maakt daarvoor veel gebruik van het groene schoolplein.
Omnis-directeur Stan Meulblok over winnen Onderwijsprijs
In het middelbaar onderwijs ging de prijs naar het Centrum voor Toptechniek. De provincie complimenteerde de bedenkers van het plan, omdat ze op die manier het verlies van technische opleidingen in Zeeuws-Vlaanderen op wisten te vangen.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>