Uitslagen amateurvoetbal 23 februari

Vier Zeeuwse clubs wonnen vandaag een periodetitel in hun competitie. Hoek deed dat in de Derde Divisie, Kloetinge in de 1e klasse, Luctor Heinkenszand in de 3e klasse en het zaterdagteam van GOES kon juichen in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal. Bekijk hier alle uitslagen van vandaag.

(foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie A

Hoek swingt in Sneek naar een 1-5 overwinning en wint zo de tweede periodetitel. Koploper Noordwijk, Quick Boys en DVS'33 winnen ook.

Stand Derde Divisie A

Hoek is ook na vandaag gedeeld tweede op ranglijst. De achterstand op Noordwijk blijft vijf punten.

Lees ook:

1e klasse B

Kloetinge profiteert optimaal van de nederlaag van Rijsoord. Het wint de tweede periode door een 3-5 zege op RVVH, Ramon Janson scoort driemaal voor de ploeg van Marcel Lourens. Voor De Meeuwen is het een minder fijne middag, het verliest kansloos van Heinenoord en ziet het gat met de middenmoot groeien.

Lees ook:

2e klasse E

Oostkapelle heeft het zwaar tegen hekkensluiter Nieuwdorp dat tien minuten voor tijd op een 1-2 voorsprong komt, maar Oostkapelle scoort nog twee keer en lijkt op een zege af te stevenen. Dat is buiten Teun Rentmeester gerekend, die ver in blessuretijd een vrije trap van richting verandert en zo de 3-3 op het scorebord zet. Duur puntverlies voor Oostkapelle, dat concurrent Terneuzense Boys dichterbij ziet komen. Terneuzense Boys wint met 1-0 bij Serooskerke en boekt de eerste zege van 2019. De achterstand bedraagt nu 8 punten, maar Terneuzense Boys moet nog twee wedstrijden inhalen.

3e klasse A

Koploper Walcheren verliest verrassend van VCK. Jesper Harinck is de matchwinner voor de ploeg uit Koudekerke. Luctor Heinkenszand kan daardoor een dubbelslag slaan. Het wint de periodetitel en is de nieuwe koploper.

3e klasse B

Een mooie dag voor de Thoolse ploegen WHS en NOAD'67. WHS wint thuis knap van Wieldrecht en NOAD'67 walst over ZSC'62 heen en passeert de club uit Scharendijke op de ranglijst.

4e klasse A

Koploper Lewedorpse Boys wint probleemloos met 4-0 van Jong Ambon. Stan de Hond maakte een hattrick namens de thuisploeg.

4e klasse B

Duiveland heeft geen kind aan WIK'57 en loopt daardoor nog meer uit op Vrederust en De Westhoek. De wedstrijd tussen Hansweertse Boys en SPS werd afgelast.

Meer over dit onderwerp:
voetbal kloetinge hoek uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren