Kinderen presenteren met trots hun praalwagens in Vogelwaarde

Kinderen presenteren met trots hun praalwagens in Vogelwaarde
De carnavalskrakers knalden uit de luidsprekers op de praalwagens en een stel kleurrijke clowns waren er vrolijk op aan het dansen. "Wij zijn geen horrorclowns, ik ben een vriendelijke leuke clown", zegt Max. Samen met zijn zus is hij hetzelfde verkleed. "Dat vinden wij heel leuk dat we duo zijn", voegt Max eraan toe.
Max en Emma van basisschool de Schakel liepen als vrolijke clowns mee met de carnavalsoptocht door Vogelwaarde
Max en Emma van basisschool de Schakel liepen als vrolijke clowns mee met de carnavalsoptocht door Vogelwaarde © Omroep Zeeland
Anderen kozen wel voor horror zoals de vriendinnen Jenna en Renske die allebei verkleed waren als Harley Quinn. "Zij is een horrormeisje en die heeft altijd een knuppel bij zich en ze is heel stoer dus daarom ben ik ook als haar verkleed".

Succes

De kinderen genoten volop van deze feestelijke dag. Het was de eerste grote kinderoptocht van basisschool de Schakel samen met Stichting 'Karnaval de Vogelpiek' en de ouders die meeliepen vonden het net als de leerlingen een groot succes. Ingeborg Burm, de directrice van de Schakel, liet weten dat ze plan zijn volgend jaar opnieuw groots uit te pakken.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>