Vier aanhoudingen na drugsactie in Westdorpe

Vier mannen zijn gisteravond aangehouden tijdens een drugsactie in Westdorpe. De politie kwam in actie na meerdere meldingen van getuigen dat er vanuit een woning aan de Peerboom drugs werden gedeald. In en bij de woning zijn een pistool, drugs, geld en een auto in beslag genomen.

8000 euro in beslag genomen bij drugsactie Westdorpe (foto: oz)

Rond 20.00 uur werd in de buurt een auto gecontroleerd. In de auto werd zo'n vijftig gram wiet gevonden. De twee inzittenden, mannen uit het Belgische Ukkel en Sint-Niklaas, werden opgepakt. Na overleg met de officier van justitie werd besloten een inval in de woning te doen. Binnen vonden de agenten een pistool, twee dozen munitie, een kleine kilo hennep, 300 gram harddrugs en 8000 euro aan contant geld. Verder vond de politie twee flessen waarin vermoedelijk GHB zit, en twee potten met wit poeder. Onderzoek moet uitwijzen of dit verdovende middelen zijn. Alle spullen zijn in beslag genomen.

De bewoner en een 23-jarige man uit Westdorpe zijn aangehouden. Zij zitten nog vast. De Belgen mochten na verhoor weer naar huis. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
politie 112 zeeuws-vlaanderen drugs inval westdorpe
Deel dit artikel:

Reageren