Auto in sloot langs A58, bestuurder vlucht

De politie heeft vannacht een lege auto gevonden in een sloot langs de A58, ter hoogte van Goes. Rond 02.45 uur kregen de hulpdiensten een melding dat er een auto in de sloot lag. Het voertuig was onbemand, en zwaar beschadigd.

Joint (archief) (foto: Omroep Zeeland)

Agenten hadden het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van alcohol en drugs was. Na onderzoek naar de identiteit van de bestuurder kwam de politie bij een woning in Heinkenszand terecht. De bestuurder, een man van 26 uit Ovezande, moest een blaastest en speekseltest ondergaan. Daaruit bleek dat hij te veel had gedronken en THC (een bestanddeel van wiet) en amfetamine had gebruikt. Een GGD-arts heeft bij hem een bloedproef afgenomen, het resultaat daarvan IS over twee weken bekend.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Hij wordt later nog verhoord over het verlaten van de plaats van het ongeval. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Goes alcohol A58 Heinkenszand politie 112 drugs
Deel dit artikel:

Reageren