Wilde achtervolging in Koewacht, drie auto's botsen op elkaar

Wilde achtervolging in Koewacht, drie auto's botsen op elkaar
Wilde achtervolging in Koewacht, drie auto's botsen op elkaar © HV Zeeland
Drie auto's botsen op elkaar in Koewacht
Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Emmabaan met de Nieuwstraat. Op die plek komen vier straten samen. Volgens de politie reden twee auto's met hoge snelheid achter elkaar aan. Een van de bestuurders verloor de macht over het stuur, en botste tegen een stilstaande auto. In die auto zat het 16-jarige meisje.
Terwijl de agenten bezig waren met de afhandeling van het ongeluk, kregen ze de melding dat de bestuurder van een van de auto's iemand bedreigd zou hebben. De bestuurder werd daarop aangehouden. Hij zit nog vast en zijn rijbewijs is ingevorderd.
De auto van de andere bestuurder is in beslag genomen. De bestuurder is te voet gevlucht. De politie onderzoekt wie hij is is.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>