Grote controle in winkelgebied Middelburg

Grote controle in winkelgebied Middelburg
Grote controle in winkelgebied Middelburg © OZ
(archieffoto)
(archieffoto) © Omroep Zeeland
De politie heeft zowel in uniform als onopvallend gecontroleerd. Er zijn boetes uitgedeeld aan een man die als potentiële winkeldief wordt omschreven, hij had een geprepareerde tas bij zich. Verder zijn mensen op de bon geslingerd voor het rijden zonder rijbewijs, het niet kunnen tonen van een rijbewijs, bellen achter het stuur en het niet voldoen aan een bevel van een toezichthouder.
Voorts zijn vijf mensen bekeurd voor het fietsen door een voetgangersgebied, twee voor het fietsen zonder verlichting en twee voor het opgeven van een valse naam. De laatste boetes waren voor iemand die geen identiteitsbewijs kon tonen en iemand die door het rode licht reed.

Enthousiaste ondernemers

Volgens de wijkagent is de controle zowel door ondernemers als winkelend publiek enthousiast ontvangen.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>