Hoek zonder keeper De Jonghe tegen DVS'33

Hoek kan morgen in de topper tegen DVS'33 geen beroep doen op doelman Jordi de Jonghe, die voorlopig uitgeschakeld is. De Jonghe wordt vervangen door Vin Vercouteren, die nog geen minuut speelde in officiƫle wedstrijden dit seizoen.

Hoek-keeper Jordi De Jonghe is geblesseerd (foto: Orange Pictures)

De Jonghe liep de blessure op in het duel tegen ONS Sneek, waarin Hoek twee weken geleden de tweede periodetitel won. De Jonghe viel kort na rust uit. "Het lijkt op een spierscheuring bij zijn heup. Dus ik verwacht dat hij nog wel even uitgeschakeld is", zegt trainer Hugo Vandenheede.

Rik Ottjes, die De Jonghe verving in Sneek, zal tegen DVS'33 weer op de bank plaatsnemen. Ottjes is normaal keeper van het tweede elftal.

Reserve-doelman Vin Vercouteren, die recent nog geblesseerd was, zal zijn debuut maken dit seizoen bij Hoek. "Vin heeft het vorige week in de oefenmatch tegen Gent-Zeehaven goed gedaan", aldus Vandenheede.

Het belang van Hoek-DVS'33 is helder volgens Vandenheede. "Dit is een hele belangrijke wedstrijd voor het kampioenschap, voor beide ploegen". De verliezer loopt namelijk averij op (zie stand).

Derde Divisie A

stand
1. Noordwijk 23-53
2. Quick Boys 23-48
3. Hoek 23-48
4. DVS'33 23-47

Bij Hoek ontbreken verder door blessures Fabian Wilson, Zinho Chergui en Sidy Ceesay.

Hoek-DVS'33 begint morgen om 14.30 uur op Sportpark Denoek. Beelden van de wedstrijd zie je onder meer op deze site en zondag op TV in Omroep Zeeland Sport. De uitzending begint om 20.10 uur.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Reageren