Uitslagen amateurvoetbal 10 maart

De wind domineerde het amateurvoetbal deze zondag. Dat leverde veel afgelastingen op, en hier en daar een kolderieke situatie. GOES trok zich weinig van de weersomstandigheden en won de thuiswedstrijd tegen Blauw Geel'38 met 2-1. Ook VC Vlissingen kwam in actie, maar die ploeg kon op bezoek bij koploper Baronie niet stunten. Vlissingen verloor met 2-0 en blijft in degradatienood.

(foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie B

GOES begint slecht aan de wedstrijd tegen Blauw Geel '38 en komt in de eerste helft op achterstand, maar keert het tij danzkij goed afwerken van Steve Schalkwijk en een wonderschone vrije trap van invaller Hiep Nguyen.

Stand Derde Divisie B

GOES staat zevende en kan weer naar boven kijken.

Lees ook:

Hoofdklasse B

Vlissingen verliest met 2-0 door twee late treffers, waarvan de eerste gescoord wordt door oud-Kloetinge speler Aart Veldhof.

Stand Hoofdklasse B

Vlissingen ziet de concurrentie verder uitlopen, maar heeft minder wedstrijden gespeeld dan RKAVV en IFC.

Lees ook:

2e klasse E

De enige wedstrijd die doorgaat in deze klasse levert geen treffers op.

3e klasse A

Clinge trotseert de winderige omstandigheden maar kan geen vuist maken tegen Steenbergen, dat met 1-3 te sterk is. MOC'17 verslaat Victoria'03, waardoor die laatste ploeg niet op Clinge uitloopt.

4e klasse A

Koploper STEEN wint eenvoudig van Vogelwaarde en verstevigt hierdoor de koppositie. Groede was met 0-2 te sterk voor Biervliet.

5e klasse A

Sluis verliest dure punten in de strijd om het kampioenschap. De Zeeuws-Vlaamse formatie verliest met 1-0 van Vivoo. Corn Boys wint van hekkensluiter Moerstraten en klimt hierdoor naar het linkerrijtje. Bij de wedstrijd Rimboe - Sluiskil moeten beide ploegen één dugout delen, nadat de andere slachtoffer werd van de harde windstoten.

2e klasse F vrouwen

Koploper Hontenisse verliest van Antibarbari en ziet de titelconcurrent dichterbij kruipen.

Meer over dit onderwerp:
voetbal vc vlissingen vv goes uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren