Eerste namen City of Dance bekend; 'Line-up is breder dan ooit'

De organisatie van muziekfestival City of Dance in Middelburg heeft de eerste namen voor de editie van dit jaar bekendgemaakt. Zelf omschrijft de festivalorganisatie de line-up als 'breder dan ooit'.

City of Dance, archieffoto (foto: City of Dance)

Onder de 200 artiesten die optreden op acht podia zijn bekende en minder bekende artiesten, zoals: Frenna, Jay Hardway, BIZZEY, Frequencerz, Partyraiser, Deetox, Tony Junior, Snollebollkes, Jebroer, Pig&Dan, Ramon Tapia, Stuk, Fredy Moreira, Benny Rodrigues, Josylvio, 2 Brothers on the 4th floor, Def Rhymz, Trafassi, Wipneus & Pim, La Fuente en Roberto Capuano.

'Minivakantie'

Het driedaagse festival probeert een zo breed mogelijk publiek te trekken met het brede muziekaanbod, het scala aan muziekgenres gaat van hiphop tot hardcore, maar ook met activiteiten als een sisha-lounge en mini-bioscoop. "De festivalbezoeker zal zich dit jaar wanen in een compleet verzorgde minivakantie aan de Zeeuwse Costa", aldus de organisatie.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Middelburg Walcheren City of Dance line-up
Deel dit artikel:

Reageren