Gewapende overval op Spare Rib Express in Middelburg

In Middelburg is vanavond rond 21.00 uur een gewapende overval gepleegd bij de Spare Rib Express, aan de Ampèreweg. Op dat moment waren er twee medewerkers aanwezig. Zij werden door twee overvallers bedreigd met een wapen. Bij de overval raakte volgens de politie niemand gewond. De twee daders zijn nog voortvluchtig.

Politie bij Spare Ribs Express in Middelburg na gewapende overval (foto: HV Zeeland)

Ze zijn weggevlucht met een nog onbekende buit. Dat maakt de politie nog niet bekend, omdat het om zogenoemde daderinformatie gaat. Er is nog geen signalement beschikbaar van de daders. Ook is onbekend in welke richting en met welk voertuig ze ervandoor gingen.

De bezorgdienst zit op het industrieterrein Arnestein en levert het bestelde eten meestal thuis af. Doorgaans kun je daar je bestelling niet komen ophalen. Dat ze op een industrieterrein zitten kan volgens de politie gunstig zijn voor het politieonderzoek.

Bewakingscamera's

De politie hoopt dat de daders herkenbaar zijn vastgelegd op de beelden van één of meer bewakingscamera's. De bedrijven op industrieterreinen hebben namelijk vaak camera's hangen. Daarom gaat de politie morgenochtend meteen die beelden opvragen.

Politielint voor Spare Rib Express in Middelburg na gewapende overval (foto: HV Zeeland)

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
overval spare ribs express gewapend
Deel dit artikel:

Reageren