Nieuwe nederlaag voor Hoek, nu is Ajax te sterk

Hoek heeft in de Derde Divisie van het amateurvoetbal opnieuw verloren. Na de nederlaag van vorige week tegen DVS'33 ging de ploeg van trainer Hugo Vandenheede vanmiddag met 3-1 onderuit tegen de amateurs van Ajax, dat in de middenmoot staat.

Hoek-verdediger Lionel Fitsch (r) in duel met Kenneth Misa-Danso van Ajax (foto: Orange Pictures)

In de eerste helft gebeurde heel weinig in Amsterdam. Na 25 minuten moest Vandenheede zijn eerste wissel al gebruiken omdat Karim Bannani met een voetblessure eruit moest. Zinho Chergui, net terug na een blessure, was zijn vervanger.

Actie

Na rust kwam er meer actie. Misa-Danso opende de score en Fransberg zette Ajax zelfs op 2-0, waardoor Hoek in de achtervolging moest. Impens zorgde snel met zijn dertiende competitiedoelpunt voor de aansluitingstreffer. Daarna kreeg topscorer Doesburg een goede kans op 2-2.

Ajax kreeg vervolgens via Spil en invaller Owusu-Aware goede kansen om de score verder uit te bouwen. Vlak voor tijd kopte invaller Pronk Ajax naar 3-1.

Tweede nederlaag op rij

Het is voor Hoek de tweede competitienederlaag op rij, na de 1-2 vorige week tegen DVS'33. Hoek blijft op de vierde plaats staan in de Derde Divisie.

Scoreverloop

1-0 Kenneth Misa-Danso (49)
2-0 Ricardo Fransberg (62)
2-1 Rik Impens (65)
3-1 Sonny Pronk (89)

Opstelling Hoek

Vin Vercouteren, Lionel Fitsch, Reguillo Vandepitte, Gert-Jan van Leiden, Karim Bannani (Zinho Chergui/25), Sven Mbikulu, Jonathan Constansia, Ruben de Jager, Rik Impens, Gianni Tiebosch (Levi Mombarg/61), Kyle Doesburg

Meer over dit onderwerp:
voetbal HSV Hoek Ajax
Deel dit artikel:

Reageren