Kloetinge boekt nipte zege op Die Haghe

Kloetinge heeft vanmiddag een krappe zege geboekt op Die Haghe. De enige treffer viel uit een discutabele strafschop, die door Remco van Tiggele werd benut. Ondanks de vele kansen bleef de eindstand op 1-0 steken.

Can Özgan wordt ten val gebracht (foto: VV Kloetinge)

Kloetinge-trainer Marcel Lourens werd al vroeg tot wisselen gedwongen nadat Tom Wuyts aangeslagen achterbleef bij een stevig duel. Wuyts werd nog tijdens de wedstrijd naar het ziekenhuis gebracht, en zag dus niet hoe Can Özgan enkele minuten ten val kwam in het vijandige strafschopgebied. De spits kreeg tot verbazing van thuis- en uitploeg een strafschop mee, omdat de scheidsrechter meende dat de Die Haghe-doelman de bal bij het afstoppen van Özgan niet raakte. Remco van Tiggele schroomde niet het cadeautje uit te pakken en bracht een vroege 1-0 op het bord.

Na de benutte penalty lag de wedstrijd open en creëerden beiden ploegen veel kansen, maar doelpunten vielen er niet meer. Kloetinge treurt daar geen moment om en houdt de kansen op het kampioenschap levend, maar ziet concurrenten Rijsoord en SHO ook winnen. De groen-witten blijven zodoende op de tweede plek in de stand.

Deel dit artikel:

Reageren