Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 16 maart

In het amateurvoetbal van deze zaterdag blijft Kloetinge goed meedoen. De ploeg van trainer Marcel Lourens wint zelf en blijft op korte afstand van koploper Rijsoord. In dezelfde klasse verliest De Meeuwen, dat nu de nieuwe hekkensluiter is.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

Een slechte beurt van Hoek. Rik Impens scoort het enige doelpunt in met 3-1 verloren wedstrijd tegen middenmoter Ajax.

Stand

Hoek blijft ondanks de nederlaag op de vierde plaats staan.

Lees ook:

1e klasse B
En slechte dag voor De Meeuwen, het verliest zelf, ziet een eigen speler een rode kaart krijgen en zakt ook nog eens naar de laatste plaats in de stand. Kloetinge deed het beter, want dat won en blijft meedoen om het kampioenschap.

Lees ook:

2e klasse E

Terneuzense Boys wint de derby tegen Axel en loopt in op Oostkapelle dat niet wist te winnen in Zierikzee. Voor Nieuwdorp gaat het er zorgelijk uitzien. De Bevelanders hebben al zeven competitiewedstrijden op rij niet gewonnen.

3e klasse A

Luctor Heinkenszand wint ook van RCS: 5-1. Barry Olierhoek (3x), Martijn Simonse en Rutger van Rossum maken de goals voor de koploper. Luctor Heinkenszand is al veertien duels zonder nederlaag. De laatste verliespartij dateert van 20 oktober.

3e klasse B

ZSC'62 verpulvert Smerdiek in het duel tussen de enige twee Zeeuwse clubs in deze klasse die vandaag in actie kwamen. ZSC heeft nu uitzicht op het linkerrijtje. De wedstrijd tussen Klundert en De Fendert werd na 38 minuten bij een 0-2 stand definitief gestaakt wegens aanmerkingen op de arbitrale leiding.

4e klasse A

Koploper Lewedorpse Boys verliest de derby in en tegen GOES en ziet Hoedekenskerke/Kwadendamme tot op een punt naderen.

4e klasse B

De Westhoek kan niet profiteren van het feit dat Duiveland vandaag niet in actie kwam. De ploeg van trainer Steven Seedo verliest in en tegen Waarde en lijkt zich te kunnen gaan richten op de nacompetitie.

1e klasse A vrouwen

IJzendijke wint het uitduel tegen DSVP. Het is de derde zege op rij voor de Zeeuws-Vlaamse vrouwen.

2e klasse B vrouwen

Sparta/JVOZ heeft geen probleem met Berkel 2: 5-0. De ploeg van trainer Niels Slager heeft met negentig gescoorde doelpunten de kaap van honderd goals al in zicht.

3e klasse C vrouwen

FC Dauwendale wint eenvoudig van DVV'09 met 6-1.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren