Sanne grijpt naast overwinning Holland's Got Talent

De overwinning in de talentenjacht Holland's Got Talent is aan de neus van de 20-jarige Sanne Pronk uit Sas van Gent voorbij gegaan. In de finale, gisteravond live op televisie, kreeg de jonge zangeres wel veel lof van de jury.

Sanne Pronk is overdonderd door alle reacties op haar auditie bij Holland's Got Talent (foto: RTL)

Sanne Pronk was een van de acht finalisten die om de beurt optraden. Sanne vertolkte het nummer 'Mijn Droom' uit de musical Les Misérables. Ze maakte daarmee diepe indruk op onder andere juryleden Paul de Leeuw en Chantal Janzen.

Maar het was aan het publiek om de winnaar van de hoofdprijs van 50.000 euro aan te wijzen. Breakdancer Jean Salazar Tavera (17), alias Shinshan, uit het Gelderse Malden kreeg de meeste stemmen. Hij danste op het nummer 'Birds' van Anouk.

Holland's Got Talent

In het programma wordt gezocht naar een nieuw talent, zowel kinderen als ouderen mogen meedoen. Het talent van een deelnemer mag van alles zijn, van zang tot cabaret, van dans tot acrobatiek.

Sanne Pronk is de eerste Zeeuwse die het schopte tot de finale Holland's Got Talent. In deze wedstrijd bracht ook Chimène Jeroense uit Tholen het ver. Zij werd uitgeschakeld in de halve finale.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
musical RTL Sanne Pronk Holland's Got talent
Deel dit artikel:

Reageren