Pas bevallen vrouw doet deur open voor politieagenten die op dat moment te hulp willen schieten

Een vrouw uit Vlissingen verraste vorige week politieagenten die net ná de bevalling aan haar deur stonden. De agenten waren opgeroepen om de vrouw, die tijdens de bevalling alleen thuis was, te hulp te schieten. Op het moment dat de politie de deur wilde forceren, deed de kersverse moeder open, mét haar pasgeboren baby in haar armen.

Kersverse moeder verrast politie (foto: Politieteam Walcheren)

De meldkamer stuurde de politieagenten naar het adres van de vrouw. De verloskundige, die op dat moment met een ambulance onderweg was, schakelde hulp van agenten in, omdat de bevalling sneller op gang kwam dan verwacht. Snel nadat de agenten oog in oog stonden met de pas bevallen vrouw, arriveerde de verloskundige met het ambulancepersoneel.

Het Politieteam Walcheren meldt op Facebook dat de ambulance vrij snel weer door kon rijden, omdat alles in orde was. Vandaag zijn de agenten nog eens langsgegaan en kregen te horen dat het goed gaat met moeder en baby Jaévanny, die meteen werd geclaimd als hulpagent.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Vlissingen Politie
Deel dit artikel:

Reageren