Jongens op klaarlichte dag beroofd in Goes

Een beroving op klaarlichte dag op het Rimmelandplein
Een beroving op klaarlichte dag op het Rimmelandplein © Google Maps
De twee jongens (afkomstig uit Krabbendijke en Kamperland) werden aangesproken door drie jongens in het speeltuintje. Daar werd vervolgens de 15-jarige jongen in elkaar geslagen en beroofd van diverse goederen. Ook de 16-jarige jongen werd beroofd van zijn spullen.

Signalement van de drie berovers

De politie is een onderzoek gestart en heeft een signalement van de drie berovers.
De eerste persoon heeft een tenger postuur. Hij droeg een donkergroen donsjack en een lichte spijkerbroek. Hij had lichtblonde korte haren en droeg een donkergekleurde baseballcap en Nike schoenen.
De tweede dader heeft een gespierder postuur dan dader 1. Hij droeg een zwart donsjack en een spijkerbroek. Deze jongeman had korte donkere haren.
De derde dader is ook wat gespierder dan dader 1. Hij droeg een zwarte parka-achtige jas en had een lichtgetint uiterlijk. Alle jongens zijn tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en zijn naar schatting 17 en 19 jaar oud.
De politie wil in contact komen met getuigen. Die kunnen zich melden. Ook is de oproep aan omwonenden in de buurt van het Rimmelandplein om eventuele camerabeelden aan de politie over te dragen.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>