Uitslagen amateurvoetbal 24 maart

GOES heeft de derde zege op rij geboekt in de Derde Divisie, waardoor het de 100% score in de derde periode vasthoudt. VC Vlissingen-trainer Johan Schouten beleefde geen fijn debuut bij Gemert, waar hij een ruime nederlaag leed en drie spelers geblesseerd zag uitvallen. Sluis verspeelde de koppositie in 5e klasse.

(foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie B

GOES boekt de derde zege op rij in de Derde Divisie. Quick'20 wordt met 4-0 opzij gezet. Erwin Franse opent met na twee minuten de score, daarna volgen treffers van Mart de Kroo, Steve Schalkwijk en Ray Kroon.

Stand Derde Divisie B

GOES blijft aan kop in de derde periode en stijgt ook op de ranglijst.

Lees ook:

Hoofdklasse B

De nieuwe hoofdtrainer van VC Vlissingen, Johan Schouten, beleeft geen fijn debuut. Gemert is met maarliefst 5-0 te sterk. Vlissingen moet al vroeg in de wedstrijd twee keer wisselen door blessures en ziet uiteindelijk zelfs reservedoelman Aerssens als veldspeler invallen.

Stand Hoofdklasse B

Vlissingen blijft op de voorlaatste plaats, die recht geeft op nacompetitie.

Lees ook:

2e klasse E

In een spannende 2e klasse E waar bovenin nog veel mogelijk is, wist Zeelandia Middelburg een eenvoudige zege te boeken. Door de zege nestelt de Middelburgse ploeg zich op de zesde plek.

3e klasse A

Terneuzen wist gisteren al te winnen van Philippine en blijft daardoor in het linkerrijtje staan. HVV'24 gaf daarentegen een 0-1 voorsprong weg en laat daardoor een kans liggen om het gat met koploper RBC met drie punten te verkleinen.

4e klasse A

STEEN blijft aan kop dankzij een krappe zege op METO, Hontenisse wint de strijd om de tweede plek van Breskens. IJzendijke en Ria W pakken belangrijke punten in de strijd tegen degradatie.

5e klasse A

Sluis verspeelt de koppositie bij Corn Boys, waardoor Nieuw Borgvliet nu lijstaanvoerder is. Hoofdplaat lijdt een zware nederlaag tegen Vivoo, Graauw wint van de hekkensluiter.

Vrouwen 2e klasse E

De vrouwen van Hontenisse houden hoop op het kampioenschap in de 2e klasse E na de 0-2 zege op Gilze.

Meer over dit onderwerp:
voetbal vc vlissingen vv goes uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren