Toch drugsafval in gedumpte vaten Oud-Vossemeer

Drugsvaten aangetroffen bij Oud-Vossemeer
Drugsvaten aangetroffen bij Oud-Vossemeer © HV Zeeland
Bij de vondst bleek dat enkele vaten aan het lekken waren. De brandweer kwam ter plaatse om metingen te verrichten. Een gespecialiseerd bedrijf heeft in samenwerking met waterschap Scheldestromen de vaten verwijderd.
Maandag meldde het waterschap dat een garagehouder en landbouwer mogelijk verantwoordelijk was voor de dumping. Dat klopt volgens de politie niet , maar het waterschap meldt vandaag aan Omroep Zeeland achter de eerdere lezing te blijven staan.

Getuigen

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien, zoals verdachte personen of auto's. Het onderzoeksteam wil ook getuigen spreken die iets kunnen vertellen over het tijdstip van de dumping. Iedereen die tussen zaterdagavond 19.30 uur en zondagmiddag 13.00 uur langs de dumpplaats is gereden wordt gevraagd om door te geven of het afval er al wel of niet lag.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>