Patiënt van ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen breekt been bij val uit het raam

Ziekenhuis ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen
Ziekenhuis ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen © Omroep Zeeland
Of het gaat om een verwarde man wil een woordvoerder van het ziekenhuis niet zeggen, maar volgens een ooggetuige maakte de man wel een verwarde indruk. Hij werd rond 04.00 uur onder het raam gevonden. De deur van zijn kamer was gebarricadeerd en er was een hendel van het raam afgebroken.

Raam geforceerd

Mogelijk heeft de man het raam geforceerd. De ramen in het ziekenhuis kunnen normaal gesproken namelijk niet zomaar worden geopend door patiënten.
Hoe laat de val plaatsvond is onduidelijk. Omdat de deur dicht was, heeft het personeel niets gezien. Volgens de woordvoerder van het ziekenhuis werd de man gevonden door familieleden van andere patiënten die naar buiten waren gelopen om een luchtje te scheppen.

Beenbreuk

Bij de val heeft de man zijn bovenbeen gebroken. Nadat hij gevonden werd, is hij meteen aan zijn beenbreuk behandeld. Het ziekenhuis heeft het incident gemeld bij de politie, maar de politie heeft geen onderzoek naar het incident ingesteld.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>