Twee aanhoudingen na ruzie in woning Rilland

Woensdagmiddag heeft de politie twee mannen in Rilland aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het duo zou ruzie hebben gekregen in een woning aan de Reigersbergstraat. De politie liet donderdagochtend weten dat de mannen niet zijn aangehouden vanwege de ruzie, maar omdat ze allebei nog openstaande boetes hebben. Daarnaast moeten ze nog schulden aflossen of een straf uitzitten.

De melding van de ruzie in de Reigersbergstraat kwam bij de politie om 15.15 uur, laat een woordvoerder van de politie weten aan HV Zeeland. Verschillende politie-eenheden werden op pad gestuurd. Ook een ambulancedienst werd opgeroepen en vanuit Amsterdam werd een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter kon onderweg weer omdraaien, de ambulancedienst is wel ter plaatse gekomen. De twee betrokkenen hoefden niet naar het ziekenhuis gebracht te worden, maar moesten wel met de politie mee naar het bureau in Goes.

Eén van de mannen werkte mee bij de arrestatie, de ander verzette zich onderweg naar de politiewagen. Hij moest worden geboeid. Het is niet duidelijk wat de oorzaak van de ruzie is.

Arrestatie in Rilland (foto: HV Zeeland)

Meer over dit onderwerp:
112 aanhouding Rilland
Deel dit artikel:

Reageren