Zwembad Haestinge is gered

Zwembad Haestinge gered
Zwembad Haestinge gered © oz
Op Tholen is lang gesproken over de bouw van een nieuw zwembad, maar dat bleek geen haalbare kaart. Het vijftig jaar oude zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk wordt daarom nu compleet gerenoveerd. De gemeenteraad hikte aan tegen aan tegen het forse bedrag (anderhalf miljoen euro), maar ging toch akkoord.

Na aan het hart

Het voortbestaan van het zwembad in Sint-Maartensdijk ligt veel mensen na aan het hart. Bij de commissievergadering van vorige week waren veel kinderen aanwezig. Ze kwamen uit Stavenisse, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Poortvliet en Scherpenisse en ze hadden zevenhonderd tekeningen meegenomen. En afgelopen zaterdag nog staken de inwoners van Sint-Maartensdijk de handen uit de mouwen voor de jaarlijkse schoonmaakdag.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>