Nog eventjes de boodschappen doen op oudejaarsdag...

Nog eventjes de boodschappen doen op oudejaarsdag...
Nog eventjes de boodschappen doen op oudejaarsdag... © Omroep Zeeland
Bij oliebollenbakker Gijs & Mien moesten klanten vanmiddag 40 minuten wachten op hun bestelling
Bij oliebollenbakker Gijs & Mien moesten klanten vanmiddag 40 minuten wachten op hun bestelling © Omroep Zeeland
Bij oliebollenbakker Gijs & Mien in het centrum van Goes was het vanmiddag zo druk dat klanten veertig minuten in de rij moesten om hun bestelling af te halen.
Bij de Jumbo in Oost-Souburg was de rij bij de kassa zo lang dat het personeel besloot de klanten op bitterballen te trakteren, om zo de lange wachttijd wat draaglijker te maken. Ook bij de nieuwe Jumbo-supermarkt in Heinkenszand liep het storm, de wachttijd bij de kassa bedroeg 25 minuten en op het parkeerterrein ontstond een flinke opstopping.
Opstopping op de parkeerplaats van de nieuwe Jumbo in Heinkenszand
Opstopping op de parkeerplaats van de nieuwe Jumbo in Heinkenszand © Ronald van de Swaluw
Bij bakkerij Smaak Kraker in Rilland hadden ze iets bedacht om mensen zo snel mogelijk te helpen. Voor de winkel was een heuse oliebollen drive-in ingericht. Klanten hoefden alleen even voorbij te rijden en kregen zo hun bestelling overhandigd.
Oliebollen drive-in in Rilland
Heeft u ook een foto of video van de drukte vandaag bij Zeeuwse winkels? Mail ons op nieuws@omroepzeeland.nl of stuur een appje naar 0653289868.
WhatsApp en Omroep Zeeland
WhatsApp en Omroep Zeeland © Omroep Zeeland
Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.