Politie zoekt forse, oudere scooterrijder na ongeluk Terneuzen

Politie
Politie © ANP
De botsing was maandag rond 19:00 uur tussen de scooterrijder en de fietster. De scooterrijder reed door en daarom is de politie op zoek naar de man.

Oudere man

De scooterrijder is een forse, oudere man. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een zwarte broek, donkere schoenen en een grijze pet. De verdachte reed op een donkerkleurige, vermoedelijk zwarte, snorscooter met een windscherm en achterop een blauw kenteken. Opvallend is dat achter op de scooter een grote zwarte koffer met daarin een rood (rem)licht stond op de achterzijde. De zijkant van de banden, de zogenoemde wangen, zijn wit van kleur.

Niets opgemerkt

De politie sluit niet uit dat de scooterrijder niets heeft gemerkt van de botsing. Hij wordt verzocht zich te melden. De politie wil graag ook in contact komen met een jonge man en een vrouw die over de stoep liepen.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>