Uitslagen amateurvoetbal 6 april

In de 2e klasse E blijft het zowel bovenin als onderin uiterst spannend. Vandaag verloor aan de top Oostkapelle en Terneuzense Boys hun wedstrijd. Bruse Boys won en kruipt dichterbij. Krabbendijke, Tholense Boys, FC Axel, MZC'11, SSV'65 en Arnemuiden lijken uit te gaan maken wie er in de nacompetitie gaat spelen voor degradatie.

(foto: OZ)

Derde Divisie

Hoek wint voor het eerst na vier wedstrijden zonder zege. Constansia en Van Renterghem wisten het net te vinden namens Hoek.

Stand Derde Divisie

Door de overwinning blijft Hoek op de vierde positie staan.

Lees ook:

1e klasse B

Een slechte middag voor de twee Zeeuwse clubs in deze klasse. Kloetinge en De Meeuwen verliezen allebei en verliezen terrein op de cruciale plaatsen van de ranglijst.

Lees ook:

2e klasse E

Bruse Boys verslaat Oostkapelle, dat de wedstrijd na twee rode kaarten met negen man beëindigde. Terneuzense Boys kan niet profiteren want verliest van Yerseke.

3e klasse A

Luctor Heinkenszand en Arendskerke houden het spannend bovenin. Luctor scoort na de rust tweemaal tegen Zaamslag. Martijn Simonse en Rutger van Rossum zijn trefzeker voor de ploeg uit Heinkenszand.

3e klasse B

NOAD'67 wint de Thoolse derby van Smerdiek. Daardoor blijft de ploeg uit Sint-Maartensdijk onderaan bungelen. Voor NOAD'67 zijn het belangrijke punten in de strijd om lijfsbehoud.

4e klasse A

Het blijft spannend aan kop. Zowel koploper Hoedekenskerke/Kwadendamme als uitdager Lewedorpse Boys winnen en gaan uitmaken wie er kampioen wordt. Spui had een vervelende middag, het verliest net niet met dubbele cijfers van Patrijzen.

4e klasse B

Twee grote uitslagen vandaag, Wik'57 en Stavenisse scoren allebei acht keer. Slachtoffers waren de twee laagst geklasseerde ploegen Vosmeer en Brouwershaven. Topscorer aan de kant van Stavenisse was Arjen de Heer die tekende voor drie doelpunten voor zijn club.

1e klasse A Vrouwen

De dames van IJzendijke verlengen hun sterke reeks. Het verschil met de nummer vier, IJFC, bedraagt nog maar twee punten.

2e klasse B Vrouwen

Sparta/JVOZ haalt verschrikkelijk uit tegen 's-Gravenzande en werkt zo lekker aan het doelsaldo. De ploeg van Niels Slager blijft door de ruime zege aan de leiding.

3e klasse C Vrouwen

De Zeeuwse confrontatie tussen Axel en Dauwendaele levert geen winnaar op.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren