Gelijkspel is primeur voor GOES dit seizoen

Gelijkspel is primeur voor GOES dit seizoen © Orange Pictures

Spelbeeld

In een gelijkwaardige eerste helft leek de thuisploeg kort voor rust op voorsprong te komen, maar de Brabantse treffer werd vanwege buitenspel geannuleerd. In het tweede bedrijf werd GOES sterker en kregen de bezoekers een uitgelezen kans om de score te openen. Erwin Franse snelde langs zijn directe tegenstander en bediende Tim de Winter op maat. De Winter vond echter de doelman van UNA op zijn weg. Met nog een kwartier te spelen, kwam de thuisploeg plots op voorsprong, nadat Mart van de Gevel de trekker overhaalde; 1-0. De gasten gaven zich echter niet gewonnen en kregen loon naar werken. Op aangeven van invaller Ray Kroon zorgde Erwin Franse voor de verdiende gelijkmaker; 1-1.