Poes Pluisje komt na dagen eindelijk uit boom

Poes Pluisje komt na dagen eindelijk uit boom
Poes Pluisje komt na dagen eindelijk uit boom © Omroep Zeeland
Kat zat anderhalve week in een hoge boom in Oud-Vossemeer
Kat zat anderhalve week in een hoge boom in Oud-Vossemeer © Omroep Zeeland
Rond het avondeten liep Pluisje ineens weer bij het huis van de familie Priem. "Jullie waren natuurlijk langs geweest met de camera", vertelt de eigenaar van de kat. "We zaten daar naar te kijken en ineens zag ik Pluisje lopen toen ik door het raam keek. Ik denk dat ze naar zichzelf wilde komen kijken."
We maakten ons niet echt zorgen, want Pluisje is altijd buiten. Maar ze heeft lekker gegeten." Vooral zoon Levi (7) is blij dat Pluisje weer uit de boom is. "Het is toch wel zielig voor dat beestje om in die boom te zitten."

Maar één oplossing: de boom omhakken

Levi zag vanmiddag nog maar één oplossing: de boom omhakken. Gisteren probeerde de brandweer de kat uit de boom te halen, maar de ladder was niet hoog genoeg. Ook probeerden ze het met een waterstraal. Het maakte op Pluisje allemaal weinig indruk. De kat bleef in de boom zitten.
Kat in boom
Tot vanavond. Levi had vanmiddag en pan met brokjes neergezet bij de boom en waarschijnlijk had Pluisje honger gekregen en is toen zelfstandig uit de boom gekomen. Eind goed al goed.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a></p>