GOES treft in HSC'21 directe concurrent in derde periode

GOES kan morgen belangrijke zaken doen in de strijd om de derde periodetitel in de Derde Divisie van het amateurvoetbal. De ploeg van trainer Rogier Veenstra speelt tegen HSC'21 uit Haaksbergen, dat ook volop meedoet in de derde periode. "We kunnen een goede slag slaan door zelf te winnen en HSC'21 weg te laten zakken", aldus Veenstra.

GOES-verdediger Jelle Klap (l) in duel met Pieter-Jan Scheerlinck van UNA (foto: Orange Pictures)

Eerder dit seizoen was GOES in Overijssel met 1-3 te sterk voor HSC'21, dat op de tiende plaats in de reguliere stand staat. "Ik vind dat HSC, net als wij, met een plan speelt en de tegenstander het daardoor moeilijk kan maken. Het wordt een spannende wedstrijd", aldus Veenstra.

GOES (zevende in de reguliere stand) barst van het vertrouwen. Van de laatste vijf duels werden er vier gewonnen. Tegen UNA werd afgelopen zondag gelijkgespeeld. "We hebben vertrouwen en er zijn genoeg mogelijkheden om op verschillende manieren te spelen. Dat is fijn."

Derde Divisie B

stand 3e periode
1. GOES 5-13
2. Jong FC Volendam 5-12
3. HSC'21 5-12
4. UNA 5-11
5. OFC 5-10
6. Westlandia 4-9

Veenstra beschikt morgen over de groep waarmee hij de laatste weken veel punten haalde. Alleen de langdurig geblesseerden Daniel Wissel en Rick de Punder ontbreken. "We hebben ook geen schorsingen. Alleen Jarreau Manuhuwa staat op scherp."

GOES-HSC'21 begint morgen om 14.00 uur op Sportpark Het Schenge in Goes. Beelden van de wedstrijd zie je onder meer op deze site en zondagavond op televisie in Omroep Zeeland Sport. De uitzending begint om 20.10 uur.

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv GOES Rogier Veenstra HSC'21
Deel dit artikel:

Reageren