Auto's en schutting in vlammen op bij autobrand in Vlissingen

Auto's en schutting in vlammen op bij autobrand in Vlissingen
Auto's en schutting in vlammen op bij autobrand in Vlissingen © Rob Vermaas
Het vuur sloeg over op de auto ernaast en een schutting. Het vuur is niet overgeslagen op de naastgelegen woning, al scheelde dat volgens de politie niet veel. "Het had niet veel langer moeten duren", zegt politiewoordvoerder Alwin Don. Uiteindelijk heeft de brandweer de autobrand geblust. Bij de brand raakte niemand gewond.

Kortsluiting

Volgens de politie ontstond de brand doordat de aan de auto sleutelende Vlissinger de motor startte, terwijl de brandstoftank lekte. De bewoner zegt in een reactie dit niet klopt. Volgens hem ontstond er kortsluiting en is door de hitte een scheur in de brandstoftank ontstaan, waarna de benzine in brand vloog.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>