Swingend GOES wint ook van HSC'21

GOES heeft in de Derde Divisie van het zondagvoetbal op overtuigende wijze gewonnen van HSC'21 en blijft daardoor koploper in de strijd om de derde periodetitel. De ploeg van trainer Rogier Veenstra won vanmiddag op eigen veld met 5-1 van HSC'21, een directe concurrent in de derde periode.

GOES opende na twintig minuten de score via een strafschop van Mart de Kroo. De penalty werd gegeven omdat een voorzet van Erwin Franse op de hand van een HSC'21-verdediger belandde.

Hoofdrol Nguyen

Hiep Nguyen verdubbelde de score door zeven minuten voor rust een vrije trap te benutten. Nguyen speelde ook een belangrijke rol bij de 3-0 van Erwin Franse, die op slag van rust scoorde. Opnieuw zorgde een vrije trap van Nguyen voor gevaar. Franse reageerde alert.

In de tweede helft liep GOES eenvoudig uit naar 5-0 door goals van Steve Schalkwijk en opnieuw Erwin Franse.

Invaller Jesse Bank zorgde met een eigen doelpunt voor de enige treffer van HSC'21. Bank stond nog geen minuut in het veld toen hij zijn eigen doelman Brian Meulmeester passeerde.

Penalty voor GOES als Erwin Franse de bal tegen de hand van een speler van HSC'21 speelt (foto: René van der Vliet)

GOES nu zesde

Door de zege blijft GOES koploper in de strijd om de derde periodetitel. GOES heeft daarin twee punten voorsprong op UNA. De ploeg van trainer Rogier Veenstra stijgt ook naar de zesde plaats in de reguliere stand.

Scoreverloop

1-0 Mart de Kroo (20/pen)
2-0 Hiep Nguyen (38)
3-0 Erwin Franse (45)
4-0 Steve Schalkwijk (55)
5-0 Erwin Franse (61)
5-1 Jesse Bank (65/ed)

Opstelling GOES

Brian Meulmeester, Klaas van Hecke, Jelle Klap, Jarreau Manuhuwa (Jesse Bank/64), Jop Dekker, Hiep Nguyen, Tim de Winter, Ruben Hollemans, Erwin Franse (Ruben Besuyen/71), Steve Schalkwijk, Mart de Kroo (Ray Kroon/52)

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv GOES HSC'21
Deel dit artikel:

Reageren