Uitslagen amateurvoetbal 14 april

GOES is door een eenvoudige overwinning op HSC'21 nog steeds volop in de race om de derde periodetitel. De ploeg van Rogier Veenstra won met 5-1 dankzij doelpunten van Mart de Kroo, Hiep Nguyen, Steve Schalkwijk en Erwin Franse (2x). Invaller Jesse Bank maakte nog een eigen doelpunt. Door de zege blijft GOES favoriet voor de periodetitel. De voorsprong op UNA bedraagt twee punten.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

GOES is op dreef en scoort voor de tweede keer dit seizoen vijf treffers in één wedstrijd. Mart de Kroo, Hiep Nguyen, Erwin Franse (2x) en Steve Schalkwijk scoren tegen HSC'21.

Lees ook:

Hoofdklasse B

Vlissingen gaat met 2-0 onderuit op bezoek bij Meerssen.

Stand Hoofdklasse B

Vlissingen verliest en loopt niet in op de concurrentie. De ploeg van Johan Schouten houdt daardoor vijf punten achterstand op de veilige plaatsen.

Lees ook:

2e Klasse

Zeelandia Middelburg kent een gemakkelijke middag. Dankzij twee treffers van Niels Luteijn en een van Dennis Kovacevic wint het met 3-1 van Beek Vooruit.

3e klasse A

HVV'24 uit Hulst wint weer niet; de achtste wedstrijd op rij al zonder zege voor de ploeg van trainer Pieter Ongena.

4e klasse A

Koploper STEEN maakt geen fout en wint met 2-0 van IJzendijke. Oostburg is de nieuwe nummer twee na een klinkende 1-6 uitzege op bezoek bij Hulsterloo.

5e klasse A

Sluis leek even opnieuw koploper te worden, maar ziet concurrent Nieuw Borgvliet alsnog twee doelpunten maken na de rust. De Zeeuws-Vlaamse ploeg wint zelf gemakkelijk met 1-4 van Rimboe. Jens Pyfferoen maakt een hattrick. Stijn Olde Klieverik is verantwoordelijk voor de vierde treffer namens Sluis.

2e klasse Vrouwen

De dames van Hontenisse zijn veel te sterk voor Floreant. Daardoor blijven ze in het spoor van lijstaanvoerder Antibarbari. Het verschil tussen beide teams is slechts een punt.

Meer over dit onderwerp:
Voetbal Uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren