Op safari of over de kop in de achtbaan? Het kan in Bruinisse

Weg met de gezelschapsspellen of een dagje naar de dierentuin. Vanaf nu kun je in Zeeland gamen in een virtuele wereld. Vakantiepark Aquadelta in Bruinisse heeft de primeur.

Met een grote speciale bril kun je kiezen uit honderd spellen: van een ritje in de achtbaan tot een speurtocht in een horrorhuis. Door de bril lijkt het alsof je onderdeel bent van de virtuele wereld.

Edwin van Gaalen van Roompot Vakanties heeft de activiteit naar Zeeland gehaald. Volgens hem is dit de nieuwste manier van recreëren. "Het is net even anders dan anders. Het maakt mensen nieuwsgierig en daarom denk ik dat het een groot succes wordt."

Misselijk

Ondertussen krijgt de Belgische Stella door een speciaal aangestelde begeleider de virtual reality-bril opgezet. Stella gaat met lift naar de bovenste verdieping van een wolkenkrabber en moet daar via een smalle loopplank een stapel donuts zien te pakken. Geen spel voor mensen met hoogtevrees. Van Galen: "Mensen worden gewaarschuwd dat ze misselijk kunnen worden en er wordt goed opgelet dat iemand niet valt."

De virtuele wereld in Bruinisse is er voor iedereen, niet alleen voor gasten van het vakantiepark.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Roompot Virtual Reality VR-Zone AquaDelta games
Deel dit artikel:

Reageren