Danny Vera treedt op in Carré; 'Dit is de kroon op je werk'

Danny Vera treedt op in Carré; 'Dit is de kroon op je werk'
Danny Vera treedt op in Carré; 'Dit is de kroon op je werk' © Omroep Zeeland
Optreden in theater Carré is voor Danny Vera een langgekoesterde wens
Het zijn sowieso succesvolle tijden voor Danny Vera. Geheel onverwachts groeide zijn nummer 'Rollercoaster' uit tot een radio-hit. Het nummer is door verschillende radiostations uitgeroepen tot Top Song, Alarmschijf en Harde Schijf. Bovendien behaalt het nummer hoge plaatsen in de lijsten van Spotify en ITunes en staat het sinds afgelopen week in de Top 40. Nooit eerder was een eigen nummer van Vera zo succesvol.
Het succes van Rollercoaster: hoe een nummer zomaar ineens een hit wordt
Met het optreden in Carré wordt de bucketlist van Danny Vera weer een stukje korter. Eerder al kon hij een uitverkocht optreden in de grote zaal van Paradiso en een nummer 1-hit in Turkije van de lijst afhalen. Wat eigenlijk nu nog rest is een nummer 1-notering in een Nederlandse hitparade.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>