Kloetinge voegt Van Hecke en De Clippelaar aan de selectie toe

Zaterdag eersteklasser Kloetinge heeft de selectie voor volgend seizoen rond. De Bevelandse club heeft met het aantrekken van Huib van Hecke en Maxim de Clippelaar de twee laatste spelers aangetrokken. "In principe is de selectie voor volgend seizoen rond", zegt voorzitter Jan-Kees de Bruine.

Kloetinge viert een treffer op het Wesselopark (foto: Ron Quinten)

Huib van Hecke (17) uit Arnemuiden is een spits, die momenteel uitkomt voor de JVOZ (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland) en volgend seizoen de overstap maakt naar het seniorenvoetbal.

Maxim de Clippelaar (22) uit Kloosterzande is een aanvaller, die nu voor derdeklasser Zaamslag uitkomt. Volgens trainer Marcel Lourens krijgt De Clippelaar de kans om zich te bewijzen en zal de Zeeuws-Vlaming in het tweede elftal starten.

Zeven nieuwelingen

Eerder maakten Ronaldo Meijer (Arnemuiden), Klaas van Hecke (GOES), Martijn de Goffau (Nieuwdorp), Lionel Fitsch en Marijn Wijkhuijs (beiden Hoek) hun overstap naar Kloetinge bekend. Daarmee komt het aantal nieuwelingen op zeven.

André Siereveld

Daarnaast maakte Kloetinge bekend dat André Siereveld uit Vlissingen aan de technische staf toegevoegd wordt. Siereveld wordt assistent van hoofdtrainer Marcel Lourens.

Siereveld, nu nog voetballer bij Terneuzense Boys, heeft de ambitie om trainer te worden en gaat bij Kloetinge een rol spelen in de ontwikkeling van talenten. Kloetinge hoopt op de lange termijn meer eigen jeugd aan het eerste elftal toe te voegen.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Reageren