DJ Mental Theo met flessen bekogeld

SCHARENDEIJKE - Het publiek was niet te spreken over de geluidslimiet die de dj opgelegd had gekregen.
Flessen Mental Theo werd meteen na het eerste nummer al uitgejoeld door het publiek, omdat door het overschrijden van de geluidslimiet de muziek automatisch werd gestopt. Omdat het publiek dacht dat het aan de dj lag werden er flessen richting het podium gegooid. Daarop besloot Mental Theo meteen te stoppen met optreden.
Limiet De gemeente Schouwen-Duiveland heeft camping Duin en Strand een limiet van negentig decibel opgelegd. Volgens Mental Theo is dat veel te zacht.''90 DB is gewoon te zacht! Het publiek gilde al boven de 93 DB uit. De gemeente stelt die limiter veel te scherp af.'
Twitter Mental Theo reageerde op Twitter woedend:'Ik vlieg terug uit Spanje voor dit gezeik! 450 km rijden en privé chauffeur ingehuurd! Welkom in Nederland!' De dj is zijn rijbewijs kwijtgeraakt na te hard rijden.
Happy hardcore Mental Theo (echte naam Theo Nabuurs) had in de jaren negentig samen met Charly Lownoise een aantal grote hits met zogenaamde 'happy hardcore' muziek. Een vrolijke variant van hardcore house. Ook presenteerde hij televisie programma's bij muziekzender TMF.