Meerdere fietsers gewond door botsingen

Politie
Politie © Politieteam Walcheren
In De Savornin Lohmanlaan in Goes zag een 51-jarige bestuurder rond 12.30 uur een 61-jarige vrouw op de fiets over het hoofd. Bij de botsing raakte ze licht gewond. In Hulst verleende een 72-jarige automobilist rond 16.30 uur op de Van Maelstedeweg geen voorrang aan een 14-jarige fietsster.
Op de 's-Gravenstraat in 's-Gravenpolder reed een fietser van 76 jaar tegen een openstaand portier. Hij werd door personeel van de ambulancedienst onderzocht.
In Serooskerke op Walcheren viel een 67-jarige Duitser op de Vrouwenpolderseweg met zijn fiets en kwam op de rijbaan terecht. Een omstander belde de hulpdiensten. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
Ook in Oost-Souburg waren vrijdag kort na elkaar botsingen tussen fietsers en auto's. Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>