Meerdere fietsers gewond door botsingen

Zeven fietsers zijn vrijdag gewond geraakt bij ongelukken. In de meeste gevallen raakten de fietsers lichtgewond. Drie fietsers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Politie (foto: Politieteam Walcheren)

In De Savornin Lohmanlaan in Goes zag een 51-jarige bestuurder rond 12.30 uur een 61-jarige vrouw op de fiets over het hoofd. Bij de botsing raakte ze licht gewond. In Hulst verleende een 72-jarige automobilist rond 16.30 uur op de Van Maelstedeweg geen voorrang aan een 14-jarige fietsster.

Op de 's-Gravenstraat in 's-Gravenpolder reed een fietser van 76 jaar tegen een openstaand portier. Hij werd door personeel van de ambulancedienst onderzocht.

In Serooskerke op Walcheren viel een 67-jarige Duitser op de Vrouwenpolderseweg met zijn fiets en kwam op de rijbaan terecht. Een omstander belde de hulpdiensten. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Ook in Oost-Souburg waren vrijdag kort na elkaar botsingen tussen fietsers en auto's. Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
112 aanrijding ongelukken fietser
Deel dit artikel:

Reageren