Vlissingen heeft selectie zo goed als rond voor volgend seizoen

Vlissingen heeft selectie zo goed als rond voor volgend seizoen
Vlissingen heeft selectie zo goed als rond voor volgend seizoen © Paul ten Hacken
Acht spelers komen over van andere verenigingen. Vier spelers komen van Zeelandia-Middelburg. Dat zijn Thomas de Rijke, Geraldi Geerman, Collin van den Berg en Matthew Lentink. Jahrdell Constansia komt over van Terneuzen. De nieuwe trainer Kevin Hollander neemt twee spelers mee van Walcheren; Gino Zuppelli en Jeremy Spelier. De clubtopscorer van Duiveland Joran Maliepaard (meer dan veertig treffers) komt ook naar Vlissingen. Vanuit de zaterdagtak gaat Orlando Schulze de overstap maken.
Vlissingen hoopt ook nog op de terugkeer van aanvaller Eren Yildizturan. Hij speelde al eerder voor de Hoofdklasser, maar komt dit seizoen in actie voor zondaghoofdklasser Leonidas.
Vlissingen hoopt Eren Yildizturan nog aan te trekken
Vlissingen hoopt Eren Yildizturan nog aan te trekken © Paul ten Hacken
Daarnaast blijven van de huidige selectie negen spelers de club trouw. Dat zijn: Renzo Roemeratoe, Milton Roemeratoe, Etienne Mallie, aanvoerder Josimar Pattinama, Shannon Braafhart, Jiri van den Hemel, Quincy Gooding, Vjeko Krezo en Karim Ben Sellam.

Vertrekkende spelers

Daarnaast gaat er ook een aantal spelers de club verlaten. Raymond Wolff en Dangelo Martien stoppen bij de zondagtak, Dion Aerssens gaat naar Oostkapelle, Rick Balk keert terug naar Arnemuiden, Miquel Crucq vertrekt naar GOES, Tiamo Roose speelt volgend seizoen voor Philippine en Dennis Tukker heeft een akkoord met De Meeuwen.
Van de huidige selectie is nog niet bekend wat Hicham El Kaddouri, Samarony Goossens, Said Bouzambou, Abdoe Abdenbi, Soufyan Bousantouh en Menancio Weeda volgend jaar gaan doen.
Vlissingen voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKAVV
Vlissingen voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKAVV © Paul ten Hacken
Vlissingen bivakkeert het hele seizoen al onderin de Hoofdklasse, maar heeft de laatste weken wel goede vorm getoond. Het won drie van de laatste vijf wedstrijden en mag nog hopen op lijfsbehoud. Aanstaande zondag speelt Vlissingen een belangrijke wedstrijd tegen De Meern. Dat is de hekkensluiter, mocht de ploeg van interim-trainer Johan Schouten winnen dan kan het stijgen naar de veilige twaalfde plek.