Wietkwekerij in dorpshuis Krabbendijke was al veel langer actief

Wietkwekerij in dorpshuis Krabbendijke was al veel langer actief
Wietkwekerij in dorpshuis Krabbendijke was al veel langer actief © Politie Zeeland
De wietkwekerij zat verstopt onder het podium van het dorpshuis.
De wietkwekerij zat verstopt onder het podium van het dorpshuis. © 112 Midden-Zeeland
De beheerder van dorpshuis De Meiboom is in december al vrijgelaten na verhoor door de politie. Zijn auto is kort geleden in beslag genomen. Dat heeft een woordvoerder van de politie vanmorgen bevestigd.

'Meerdere factoren'

De wietplanten die in december werden gevonden, waren nog maar een paar weken oud, maar de politie heeft naar eigen zeggen 'meerdere factoren ontdekt' waaruit blijkt dat er op die plek al veel langer wietplanten werden gekweekt. Wat die factoren zijn, wil de politie nog niet prijsgeven.
Het einddossier van het politieonderzoek wordt nu opgemaakt en zal binnenkort naar het Openbaar Ministerie worden verzonden. Het OM zal op basis daarvan bepalen of er meer over die 'factoren' naar buiten wordt gebracht.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>