Vierde zege op rij voor Hoek in Derde Divisie

Hoek zit weer op het goede spoor. De minder periode die de club van trainer Hugo Vandenheede doormaakte is omgezet in een aardige reeks. Vandaag werd er voor de vierde keer op rij gewonnen in de Derde Divisie. Slachtoffer vandaag was SteDoCo, dat door Hoek met 2-0 aan de kant werd gezet.

Jonathan Constansia juicht nadat hij Hoek op voorsprong heeft gezet (foto: P. Maljaars)

De eerste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Vanuit een corner probeerde Gert-Jan van Leiden met een omhaal de SteDoCo-doelman te passeren, maar dat mislukte. Na een kwartier spelen was er een grote kans voor Kyle Doesburg, die vandaag speelde tegen zijn nieuwe club. Hij werd aangespeeld door Rik Impens, ging voorbij de keeper, maar schoof de bal voorlangs. Vlak voor de rust kwam Hoek op voorsprong door een treffer van Constansia. De middenvelder draaide goed weg en schoot netjes binnen.

Net na de onderbreking vergrootte Hoek de score. Een pass van Constansia werd door clubtopscorer Doesburg tot doelpunt gepromoveerd. Het bleef bij die treffers vlak voor en net na de rust. Door de winst is Hoek nog altijd de nummer vier in de Derde Divisie.

Nacompetitie

Hoek speelt nog drie competitieduels waarna het gaat spelen om promotie naar de Tweede Divisie. Het mag aan de nacompetitie deelnemen omdat ze beslag wisten te leggen op de tweede periodetitel.

Scoreverloop

1-0 Constansia (41)
2-0 Doesburg (46)

Opstelling Hoek

De Jonghe, Wilson, Van Leiden, Van den Bergh, De Jager (Wijkhuijs/81), Vandepitte, Constansia (Van Renterghem/70), Tiebosch, Bannani, Impens (Fitsch/75), Doesburg

Meer over dit onderwerp:
voetbal HSV Hoek Derde Divisie SteDoco
Deel dit artikel:

Reageren