Uitslagen amateurvoetbal zondag 5 mei

Uitslagen
Uitslagen © Omroep Zeeland

Derde Divisie B

GOES kan tevreden terugkijken op dit weekend. Dankzij de 0-3 zege en de nederlagen van concurrenten UNA en Westlandia staat de ploeg van Rogier Veenstra zes punten los in de strijd om de periodetitel.

Hoofdklasse B

VC Vlissingen laat de kans om de degradatiezorgen iets te verlichten liggen.

2e klasse E

Geen Zeeuwse actie in de 2e klasse E, waar Zeelandia op de zesde plaats blijft.

3e klasse A

Terneuzen is de nieuwe nummer drie in de derde klasse dankzij een ruime zege op Virtus. HVV'24 daalt een plekje door de nederlaag tegen VVR, waardoor het nu zeker is dat de kampioen in 3A uit Roosendaal komt.

4e klasse A

Oostburg doet slechte zaken in de strijd om het kampioenschap. De bezoekers kwamen op een 1-3 voorsprong door twee doelpunten van Arjen Versluys en een van Jelle Bakker. Maar Meto knokt zich terug in de slotfase en brengt Oostburg daardoor duur puntverlies toe. STEEN heeft daardoor zes punten voorsprong met nog drie duels voor de boeg.

5e klasse A

Sluis haalt met 1-5 uit op het veld bij Moerstraten. Jens Pyfferoen maakt een hattrick namens de bezoekers. Stijn Olde Klieverik en Veron Schram zijn verantwoordelijk voor de overige treffers. Door het gelijkspel van Nieuw Borgvliet komt Sluis op de ranglijst weer op gelijke hoogte met de koploper.

Dames 2e klasse F

De dames van Hontenisse boeken een moeizame zege op Olympia. Toch blijven ze in het spoor van lijstaanvoerder Antibarbari.