Voorzitter Azimi valt in bij Patro Eisden en scoort nog ook

Een wel heel opvallende doelpuntenmaker prijkte er vanmiddag op het lijstje met doelpuntenmakers na afloop van de wedstrijd tussen Patro Eisden en Hasselt. Voorzitter Salar Azimi maakte de derde treffer in de wedstrijd die in 3-3 eindigde.

Azimi (r) samen met Stijn Stijnen, oud-international en trainer van Patro Eisden Maasmechelen (foto: Omroep Zeeland)

Azimi nam in oktober vorig jaar het heft in handen bij Patro Eisden. De telecommiljonair uit Aardenburg zag zijn ploeg sindsdien niet één keer verliezen. De club uit Maasmechelen bleef maar stijgen in de Tweede Klasse Amateur en werd drie weken geleden kampioen.

Vandaag in de wedstrijd tegen nummer twee Hasselt viel Azimi vijf minuten voor tijd in. Een paar minuten later kreeg de thuisclub een strafschop. Wie anders dan Azimi ging achter de bal staan en benutte de elfmetertrap. In de slotminuten scoorde Hasselt nog een keer en werd de eindstand 3-3.

Azimi laat weten dat het uit een weddenschap ontstond. "Ik had tegen trainer Stijn Stijnen gezegd als we nog kampioen worden dan wil ik meedoen." Zo geschiedde. "Het was wel bijzonder want ik weeg 116 kilogram. Maar ik had het beloofd en belofte maakt schuld. Als je dan nog scoort is het toch wel een kleine droom die uitkomt."

De Instagram post kan op dit moment niet worden geladen. Klik hier om naar de post te gaan.

Meer over dit onderwerp:
voetbal Salar Azimi Patro Eisden
Deel dit artikel:

Reageren