Man (20) gewond bij steekpartij in Goes

Bij een steekpartij aan de Kolveniershof in Goes is een 20-jarige Goesenaar gewond geraakt. Hij meldde zich vanavond laat bij de politie, uren na het incident. De politie heeft twee mannen aangehouden. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

Volgens de politie is er een ruzie in een supermarkt aan de Kolveniershof aan vooraf gegaan. Buiten de winkel s de ruzie uit de hand gelopen tot een vechtpartij waarbij de verdachten, twee mannen van 20 en 27 jaar uit Goes, het slachtoffer hebben geschopt en geslagen. Bij de ruzie is het slachtoffer met een mes gestoken.

Lange tijd was onduidelijk wat er precies was gebeurd. De politie deed onderzoek op de plek waar zou zijn gestoken, naast een supermarkt. De eerste melding die de politie binnenkreeg ging over een steekpartij. Maar omdat er geen slachtoffer kon worden gevonden, trok de politie later de conclusie dat er alleen zou zijn gevochten. Maar de 20-jarige Goesenaar die zich vanavond bij de politie meldde, had daadwerkelijk een steekwond.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
112 steekpartij
Deel dit artikel:

Reageren