Zeeuw ontwerpt outfit Nederlandse songfestivaldeelnemer

Zeeuw ontwerpt outfit Nederlandse songfestivaldeelnemer
Zeeuw ontwerpt outfit Nederlandse songfestivaldeelnemer © Instagram @itsduncanlaurence
Sjaak Hullekes, tegenwoordig ook bekend als Hul le Kes, vertrok na zijn middelbare school uit Zierikzee en ging naar de mode-academie in Arnhem. Daar heeft hij nu een kledingzaak waar hij zijn ontwerpen verkoopt.
De jas van Laurence is gemaakt van antiek Frans linnen, de broek is van katoen en hij draagt een linnen shirt. Het linnen van de jas is meer dan een eeuw oud. De broek en het shirt zijn gemaakt van stoffen die werden hergebruikt. Laurence heeft twee jasjes: één voor achter de piano en de ander draagt na het optreden hij in de Green Room.
Op donderdag 16 mei zingt Duncan Laurence in de tweede halve finale het nummer 'Arcade'. De finale is op zaterdag 18 mei.

Eurovision stage outfit Duncan Laurence | TeamDuncan

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>